Boris Dežulović

Kako prepoznati hrvatske Jude?


Odrasli bez obiteljske topline žive samo od mržnje pa se u tami osobne usamljenosti i drogiraju. U javnosti su poznati kao intelektualni invalidi zbog čega ne mogu završiti ni jedan započeti sveučilišni studij. Ako su slučajno poslije tridesete seksualno potentni, iživljavaju se u perverzijama i u bludničenju s bračnim drugovima svojih bližnjih. U životu potkradaju i inozemne gospodare, a izražavaju se sa samo stotinjak riječi iz frazeologije naslijeđene od komunističkih zločinaca. U novinskim i drugim medijima, koji su im obavještajno povjereni, zarađuju širenjem laži. Na taj način njihovo zlo postaje sigurni kriterij za raspoznavanje dobra, koje se očituje u njima neprijateljskim ljudima i idejama. U obezvrjeđivanju nacionalnih i kršćanskih vrednota posebno se žele dodvoriti programerima Svjetske vlade, koji u svojoj "Deklaraciji o zemlji" ukidaju svetopisamski Dekalog i postojeću Povelju o ljudskim pravima. S tim hrvatskim janjičarima kao utjelovljenjima Zloga, nemoguć je dijalog. Svaki put kada se oglase treba zazivati Boga da ih stigne Njegova kazna već za života kako bi tako među ljudima bilo manje zla.

Ivan Mužić

P. s.
Ovaj tekst nadahnuo je moj Malinois, po imenu Wolf, koji kao i svaki pravi pas, za razliku od izroda u ljudskoj vrsti, čuva dom koji ga hrani.


Globus
Redakcija
Slavonska av. 2/XII
10.000 Zagreb

Šaljem Vam za objavljivanje načelni tekst "Kako prepoznati hrvatske Jude?". Vaša se tiskovina predstavlja s podnaslovom kao "nacionalni tjednik", što znači svehrvatski, dakle i moj tjednik, pa je za očekivati da tiskate različita mišljenja što znači i moja.
Neposredno prije upućivanja poštom moga navedenoga priloga od 25. III. o. g. upozorili su me da je u Vašem tjedniku (broj 694. od 26. ožujka 2004. na str. 32.) objavljen članak B. Dežulovića pod naslovom "Sanaderov prvoaprilski šalom: Protokoli sionskih mudraca pod Kamenim cvijetom" u kojemu se nalazi i ova rečenica: "…Ivan Mužić, pisac opskurnih priručnika za razotkrivanje masonskih urota i kreatura ni po čemu vrijedna spomena, osim – ako već inzistirate – po tome što je prije koju godinu za tisak priredio hrvatsko izdanje 'Protokola sionskih mudraca'…". Očito je da stari feralovac nastavlja hajku, koju su inicirali njegovi istomišljenici iz nečitanoga Ferala i to čak u istom stilu skrivanja moga temeljnoga zaključka, u navedenom izdanju, kako nema dokaza da su Protokoli autentični. Jasno je da ovakvi napori feralovaca nužno rezultiraju da se, na žalost mi mnogobrojni hrvatski Mužići i "mužići", identificiramo s novozavjetnim farizejom u smislu da zahvaljujemo Bogu što na sreću nismo slični malobrojnim Boris Dežulovićima-Pavelićima.
U očekivanju objavljivanja moga nekonkretnoga priloga, koji je i na mojoj web stranici www.muzic-ivan.info, zahvaljujem

Ivan Mužić

Dodatak:
Oni pojedinci, koji se uplašeni i od svoje manje vrijednosti, potvrđuju osudom tuđih znanstvenih ostvarenja, dokazuju samo neizlječivo siromaštvo duha i zato je s njima svako raspravljanje besmisleno. Za one koji su isključivo zli, potrebno je -umjesto da im se svaki put odgovara,- za pomoć obratiti židovskom i kršćanskom Psalmu 109., zato što je pravda pred hrvatskim sudištem prespora i preblaga.


Hrvatski
Deutsch
--
E-mail